pub 19

PORTRETUL LUI MOS CRACIUN

   Mai jos am postat ilustratii cu MOS CRACIUN aflat in mai multe ipostaza: (mosul in timp ce da frumoase cadouri copiilor, mosul alaturi de sania si de renii sai, dragostea pe care o poarta mosul copiilor, etc.)
        Mos Craciun este reprezentantul iernii, al traditiilor, al darurilor si al cadourilor. Acesta le aduce bucurie in suflet copiilor si oamenilor. Tocmai din aceste motive copiii sunt foarte entuziasmati cand il vad si isi doaresc foarte mult sa auda povesti cu mosul, sa vada desene, sa urmareasca clipuri, dar cel mai mult, copiii iubesc sa il colorezepe mosul.  Cand copilul are ocazia de a-l desena pe Mos Craciun, atunci putem observa dragostea copilului fata de acesta. Desenele realizate sunt mereu foarte ingrijite si foarte minutios lucrate, astfel noi dand-u-ne seama de fiorul iernii care este transpus in sufletul copiilor in acele clipe de activitate datorita lui Mos Craciun.

UITE, VINE MOS CRACIUN


MOS CRACIUN CU OCHELARIURARE DE CRACIUNBATRANUL MOS CRACIUNPORTRETUL LUI MOS CRACIUNHO, HO, VINE MOSUL


SCUFIUTA LUI MOS CRACIUNMOS CRACIUN IN RAMAMOS CRACIUN CEL MINUNATPORTRET CU MOS CRACIUNCHIPUL LUI MOS CRACIUNIL ASTEPTAM PE MOS CRACIUNBARBA LUI MOS CRACIUNBUNUL MOS CRACIUNMOS CRACIUN CEL BUNMOS CRACIUN DECORAT CU MOTIVE DE SARBATOAREHO, HO, HO, VINE MOSUUUL!!!FACETI LINISTE CA VINE MOS CRACIUNTABLOU CU PORTRETUL MOSULUI


pub 8

pub 16