CINE, CUM SI DE CE SE INTAMPLA - FLORI DE TOAMNA

         Chiar daca acum, marea majoritate a plantelor se usuca, frunzele cad din copaci ingalbenite de vreme, iar fructele si legumele sunt adunate de pe camp, florile de toamna ce infloresc cu intarziere ne pot sugera speranta de reintoarcere la vremurile calduroase si pline de dinamins ale primaverii. Ca o ultima bucurie si ca o ultima speranta a reanvierii naturii la viata, florile de toamna pictate in culori vii si aprinse, alaturi de peisajul ingalbenit al toamei dau naturii un miros placut si specific toamnei. 
        In oceanul de culoare galbena din preajma anotimpului toamna, copiii se pot bucura si de aparitia unor elemente care sunt specifice tot aceluiasi anotimp insa ce pot fi puse in opozitie cu elementele specifice toamnei, prin intermediul florilor de toamna.
         Referitor la cele prezentate, am postat mai jos mai multe imagini ale unor flori intalnite cu precadere toamna. Imaginile prezente in josul paginii sunt foarte necesare in parcursul didactic al elevilor care invata denumirea acestor flori, dar si culorile ce trebuie utilizate in momentul in care se desfasoara o activitate de desen ori de pictura cu tema -flori de toamna-.
   
       



1. TRANDAFIRI DE TOAMNA






2. PAPADIE DE TOAMNA



3. MIMOZE DE TOAMNA





4. BUJORI DE TOAMNA




5. FLORI DE TOAMNA




6.FLORI DE TOAMNA




7. FLORI DE TOAMNA






8. FLORI DE TOAMNA




9. GLASTRA CU FLORI DE TOAMNA





10.BUCHET CU FLORI DE TOAMNA





11. TABLOU CU FLORI DE TOAMNA







12. FLOAREA TOAMNEI





13. FLOARE DE TOAMNA DE COLORAT





14. AMALGAM DE PETALE DE TOAMNA


15. FLORICICA DE TOAMNA






16. NUFAR DE TOAMNA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu